Saznajte više o nama...

EXORO d.o.o. posluje od 2006.godine, a primarna djelatnost je bila vezana uz školski pribor i uredski materijal. Ubrzo se širimo i počinjemo nuditi grafička riješenja, dizajn, tisak i izradu promotivnih materijala i poslovnih poklona.

Surađujemo sa brojnim tvrtkama u Hrvatskoj, a najmodernijim tehnologijama brzo i efikasno personaliziramo sve vrste promotivnih proizvoda (UV tisak, graviranje, tisak na tekstil - DTF), izraditi plakate, bannere, naljepnice i ostali reklamni materijal.

Saznajte više o nama - Exoro
tekstil-ikonica-exoro

Promotivni asortiman i tekstil

Svojim naprednim tehnikama tiska i širokim rasponom materijala, možemo pružiti personalizaciju koja će vaš brend istaknuti iz mase. Naša tehnologija omogućuje tiskanje vašeg logotipa, slogana ili bilo kojeg drugog dizajna u živopisnim bojama, čineći vaše promotivne artikle nezaboravnima.

uredska-oprema-ikonica-exoro

Uredska oprema i materijal

Na našoj Internet trgovini možete pronaći veliku ponudu uredske opreme i materijala! Ovdje ćete pronaći sve što vam treba za produktivan i dobro organiziran ured. Od kuverti, papirne konfekcije i pisaćeg pribora do prezentacijskih proizvoda i tinte za pisače, naša široka ponuda zadovoljit će sve Vaše potrebe.

skolska-oprema-ikonica-exoro

Školska oprema

Bilo da tražite školske torbe, školske ruksake, vrtićke ruksake, pernice, olovke, bilježnice ili bilo koji drugi pribor, naša trgovina je pravo mjesto za Vas. Naša bogata ponuda obuhvaća sve što je potrebno za sve razine obrazovanja, od osnovne škole do srednje škole.

fashion-oprema-ikonica-exoro

Fashion & Accessories

Na našoj Internet trgovini možete pronaći nevjerojatnu kolekciju darova za razne prigode. U ponudi možete pronaći fashion torbe, fashion novčanike, kišobrane, šalice, poklon setove, mirisne svijeće i slične gift proizvode.
Neki od brendova u ponudi su: Anekke, Gorjuss, Miquelrius, Woodwick.